U Austriji uhapšen ubica Nusreta Destanovića

Izvor: SandzakPress.net, 21.Feb.2024, 12:51

U Austriji uhapšen ubica Nusreta Destanovića

Sjeničak Sead Zečević (27), osumnjičen za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina, uhapšen je danas, nezvanično saznaje radio Sto plus. On je po međunarodnoj poternici uhapšen u Austriji, u koju je pobjegao nakon izvršenog zločina. Osumnjičeni Sead se tereti da je 8. februara naneo smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetsedmogodišnjem muškarcu iz Tutina. Policija je saopštila da je on telo ubijenog bacio u napušteni bunar u selu Međugor, u okolini Sjenice, gde je dva dana kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << pronađeno. Više tužilaštvo u Novom Pazaru tereti ga da je počinio teško ubistvo. Pored njega, istragom su obuhvaćeni i E.DŽ. (19) iz Sjenice zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela i E.H. (40) iz Novog Pazara zbog pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Njima je Viši sud odredio pritvor do 30 dana. The post U Austriji uhapšen ubica Nusreta Destanovića appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN UBICA NUSRETA IZ TUTINA Izbo muškarca, pa njegovo telo bacio u NAPUŠTENI BUNAR

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Austrijske vlasti uhapsile su Sjeničanina Seada Zečevića Ahmetovića (27), osumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina, potvrđeno je iz pouzdanih izvora za radio Sto plus.

Nastavak na Blic...

Sto plus: Osumnjičeni za ubistvo mladića iz Tutina uhapšen u Austriji

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2024

U Austriji je po međunarodnoj poternici danas uhapšen S.Z. (27) iz Sjenice zbog sumnje da je ubio 28-godišnjeg N.D. iz Tutina, nezvanično saznaje radio Sto plus.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.