PRONAĐITE SE: Milica Pavlović otkrila njenog idealnog muškarca!

Izvor: Kurir, 21.Jul.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐITE SE: Milica Pavlović otkrila njenog idealnog muškarca!

Dobar, vaspitan i lepuškast. Ne mora da bude lep, ali treba da je lepuškast, otkrila je pevačica

Milica Pavlović, atraktivna pevačica Zvezda Granda, upečatljiva po svom izazovnom plesu i mrdanju guzom, nikako ne može da nađe dečka. Ona je otkrila kako treba da izgleda njen idealan muškarac.

"Dobar, vaspitan i lepuškast. Ne mora da bude lep, ali lepuškast. Ako do sledeće emisije bude neki dečko, slikaću se sa njim", obećala je pevačica u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Premijera.

"Nemam dečka. Ne postoji interesovanje od strane jačeg pola ili današnji muškarci ne znaju da mi dokažu da sam poželjna. Zamišljala sam nekada kakav treba da bude moj idealan partner, ali odustala sam od tih iluzija", rekla je nedavno Pavlovićeva.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.