PRIŠTINA UKINULA MERE RECIPROCITETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 10:46

PRIŠTINA UKINULA MERE RECIPROCITETA!

To je jedna od četiri tačke dnevnog reda na sastanku vlade u Prištini.

Nova vlada lažne države premijera Avdulaha Hotija poništila je odluke kojima je izrečena mera reciprociteta prema centralnoj Srbiji.

Na današnjoj sednici su poništene prethodne odluke vlade Aljbina Kurtija od 20. marta 2020. o postepenoj primeni reciprociteta sa Beogradom i odluku od 30. maja 2020. da dopuni izmene i dopune prve odluke o toj meri.

Predstavnici Alijanse za budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosova Ramuša Haradinaja u vladi glasali su protiv ove odluke.

Avdulah Hoti je juče izjavio da on ima za cilj da ukloni sve prepreke za nastavak dijaloga Beograda i Prištine.

Hoti je rekao da veruje da će razgovori s Beogradom biti vrlo brzo obnovljeni, i potom je najavio današnju odluku kojom su ukinute mere reciprociteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.