PRELEPA KRISTINA upala u zamku: Mislila je da je našla čoveka svog života, ali ono što je otkrila ĆE VAS ŠOKIRATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 20:11

PRELEPA KRISTINA upala u zamku: Mislila je da je našla čoveka svog života, ali ono što je otkrila ĆE VAS ŠOKIRATI

Najveća noćna mora svih devojaka.

Kristina la Barbera, agent za nekretnine iz Nju Džersija, tužila je svog bivšeg dečka Roba Harisa, jer kako navodi, on ju je prevario za više od 70.000 dolara.

Ona je u ispovesti za "The Post" objasnila kako su se upoznali, koliko mu je verovala i koliko je bila zaljubljena u ovog, naizgled, savršenog muškarca.

Plavokosi i plavooki Rob Haris, takođe agent za nekretnine privukao je njenu pažnju na dejting aplikaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Bio je veoma zabavan i duhovit, kaže Kristina. Zbijali su šale i uživali u razgovorima. Opisuje ga kao porodičnog čoveka koji je voleo pse i koji je bio šarmantan.

Odmah je proradila hemija između njih, i razgovarali su o mogućnosti preseljenja u Majami i o kupovini stana.

- Delio je sa mnom lične stvari iz svog života - nastavlja Kristina.

Rekao je - Nekoliko devojaka sa kojima sam razgovarao bilo je iznenađeno ovim, ali moram da ti kažem da mi je pre otprilike godinu dana dijagnostikovana kardiomiopatija, zadebljanje srčanog zida. Samo da znaš, nekim danima mogu normalno da funkcionišem, a drugim danima sam jako iscrpljen jer mi srce lupa sa 150 otkucaja u minuti - Moja baka je imala nešto slično. Nisam želela da ga otpišem zbog srčanih problema.

Bio je porodičan i brižan, posebno prema svojoj mami zbog ozbiljnih problema sa leđima koje je imao njegov očuh. Kada je trebalo da se sastanu, javio se Kristini glasovnom porukom objašnjavajući da mora da ostane u bolnici kod očuha, ali da vidi budućnost s njom i moli je da se ne ljuti.

Kristina je imala saosećanja za njega i njegovu situaciju, jer je i njena majka prolazila kroz teške zdravstvene probleme. U maju su se konačno sreli, on je došao po nju u Tesli i odveo je u najbolji restoran. Bio je lepo obučen i pokazao se galantnim.

Nakon nekog vremena, saopštio joj je da se seli na Floridu u oktobru i zamolio je Kristinu da pođe s njim, a ona je taman bila u procesu dobijanja dozvole za prodaju nekretnina na Floridi.

Nije želeo da kače slike na društvenim mrežama jer je smatrao da privatnost čuva dobre stvari. Međutim, počeo je da traži novac od Kristine, prvo za testiranje svog "Venmo" računa, zatim za troškove kao što su čarter jahte i restorani, te za izgradnju mreže nekretnina u Majamiju.

Kristina je postala nervozna jer je njena ušteđevina počela da se smanjuje, piše nypost.com

Kasnije je otkrila da on ima kuću sa bivšom devojkom i da je lagao o mnogim stvarima. Shvatila je da je prevarena i podnela je tužbu, gde je saznala da je on sve vreme živeo sa svojom devojkom u Nju Džersiju i da je verovatno to bio njegov obrazac ponašanja.

(Srbija Danas/Alo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.