Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 11:01

PREDRAG KON NA IVICI! Uskoro podvlači crtu, poslao oštru poruku: Ukoliko se ne donesu strože mere, ODLAZIM

Epidemiolog Predrag Kon rekao je jutros da je situacija u Beogradu katastrofalna

Član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio da, ako se neke strože mere ne donesu, postavlja se pitanje ostanka medicinskog dela u tom štabu.

On je u Jutarnjem programu TV Prve rekao da se nova sednica štaba očekuje u četvrtak ili petak, a ako se na njoj ne donesu strožije mere za koje se zalaže medicinski deo štaba, postavlja se pitanje ostanka medicinskog dela u tom telu koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << formirala Vlada zbog borbe protiv pandemije koronavirusa.

Podsetimo, epidemiolog Predrag Kon rekao je jutros da je situacija u Beogradu katastrofalna.

U ovom trenutku je potpuno neprihvatljivo da su mere ovako blage, kaže Kon.

- Uvođenje policijskog časa smo predlagali još u novembru, tada je bio odgovor da to ne može da se sprovede ukoliko se ne proglasi vanredno stanje, išlo se na skraćenje radnog vremena, i te mere su dale rezultat. Mi smo sve vreme upozoravali i sve vreme o tome raspravljamo. Poslednje što je raspravljano je kad smo u utorak tražili ove mere i uvek se kaže da je to protivustavno - objasnio je.

- Ja uvek kažem, interesantno kako se svi zagrcnemo kad treba da pričao o vanrednom stanu. Svi se sećaju samo policijskog časa. Međutim, policijski čas u slučaju vanrednog stanja bi bio koristan, ali se to uvodi tek kasnije. Daleko smo mi od toga - rekao je Kon.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.