PRE OPERACIJE Ovako je nekada izgledala seksi Ministarka

Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE OPERACIJE Ovako je nekada izgledala seksi "Ministarka"

Edita Aradinović jedna je od naših najseksepilnijiih pevačica koja svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Edita se na našoj muzičkoj sceni pojavila pre sedam godina, kao učesnica "Zvezda Granda". Ipak, u ovom takmičenju nije uspela da postigne značajniji uspeh.

Postala je zvezda 2013. godine, kada je osnovana grupa "Ministake", u kojoj je glavna pevačica.

Editin zaštitni znak bio je mladež iznad usne, sve do prošle godine, kada ga je operacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uklonila. Ona je objasnila da je to uradila iz estetskih razloga.

- Moram da priznam da se mnogo bolje osećam. Na uklanjanje mladeža sam otišla zbog zdravlja. Dugo sam želela da to uradim i sada sam ga se konačno rešila. Lakše mi je. Ne brinem više hoće li se povećati i praviti mi probleme - rekla je ona tada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.