POZNAT IDENTITET PREKLANOG SRBINA! Konzulat u Milanu otkrio: Reč je o muškarcu iz okoline Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 16:32

POZNAT IDENTITET PREKLANOG SRBINA! Konzulat u Milanu otkrio: Reč je o muškarcu iz okoline Beograda

D. P. (51) mornar je iz Srbije koji je pronađen preklan na brodu MSC Adelaide u Đenovi, na kom je pronađeno skoro pola tone kokaina.

Muškarac je iz mesta u okolini Beograda.

O jezivoj smrti mornara iz Srbije obavešten je Generalni konzulat u Milanu. Kako saznajemo, njih je obavestila Lučka uprava iz Đenove čim je telo pronađeno.

Konzulat je, prema nezvaničnim informacijama kontaktirala i porodica poginulog.

Njih je o smrti D. P. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavestila kompanija MSC.

- Otvorena je istraga i Konzulat će biti u kontaktu sa policijom i porodicom oko preuzimanja tela - kažu iz Generalnog konzulata u Milanu.

Podsetimo, na brodu je prvo otkriven tovar droge i to nakon što su primetili da se u toku noći neko mota oko njega.

- Lučki radnik je uhapšen na delu kada je istovario kontejner sa 14 vreća čistog kokaina. Nakon hapšenja, policija je ušla na brod i zatekla zaklanog muškarca iz Srbije - pišu italijanski mediji.

Tamošnji istražitelji ispituju da li je smrt Srbina povezana sa tovarom kokaina, a ta dva slučaja se za sada vode odvojeno.

- Posada broda je rekla da je videla Srbina sa nožem da se šeta po plovilu, ali je čudno to što pored njegovog tela nije pronađen nož - kažu i dodaju:

- Istražitelji su uhapsili dvojicu mušakaraca, koje su zatekli na brodu. Reč je o Kulmvu Kamalu i Fabiju Papeu. Tada je jedan od njih uhvaćen kako uzima torbe iz kontejnera koji je bio postavljen u prostor za video-nadzor. Vrednost zaplenjene droge na tržištu bi bila 30 miliona evra. Srpski moreplovac je bio zaklan, prerezano mu je grlo. Naložena je obdukcija Srbina, posle koje će se znati kako je zaklan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otkriven identitet Srbina koji je pronađen mrtav na brodu u Đenovi

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2022

ĐENOVA - D. P. (51) mornar je iz Srbije koji je pronađen preklan na brodu MSC Adelaide u Đenovi, na kom je pronađeno skoro pola tone kokaina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.