POVEZIVALI GA SA ŠKALJARCIMA, NAJJAČE VEZE IMAO SA NJIM: Evo ko je bio VLADA POPOVIĆ POP likvidiran u sačekuši na Zvezdari

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVEZIVALI GA SA ŠKALJARCIMA, NAJJAČE VEZE IMAO SA NJIM: Evo ko je bio VLADA POPOVIĆ POP likvidiran u sačekuši na Zvezdari

Vlada Popović Pop (43) koji je ubijen je sinoć oko 22 sata isred kafića na Zvezdari, koji je sada poznat kao građevinski investitor i vlasnika kazina "Havana", od ranije se povezuje sa kriminalnim krugovima, kao saradnik Luke Bojovića i Filipa Koraća i škaljarskog klana, ali je najčvrše veze imao sa Vojislavom Kostićem, nekadašnjim pripadnikom Žandarmerije.

Mediji su ranije pisali da je Kostić u Žandarmeriji napredovao u vreme generala Bratislava Dikića, koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada nalazi u zatvoru u Crnoj Gori, kada je postavljen u Specijalističku četu beogradskog odreda, iako je bilo poznato da ima ozbiljne saradničke veze sa beogradskim podzemljem.

Dok je u Dikićevo vreme Kostić napredovao, posle njegove smene u leto 2013. degradiran je, upravo zbog operativnih saznanja o njegovim vezama sa Popovićem.

Vladimir Popović Pop i Vojislav Kostić su bili uhapšeni u januaru 2017. zbog sumnje da su krajem decembra u klubu "Havana" u cilju iznude naneli teške telesne povrede  dvojici biznismena koji su odbili da plate izmišljeni dug za mobilne telefone od 110.000 evra prema njima.

Popović i porodica Luke Bojovića delili su i istog advokata - Dragoslava Ognjanovića koji je takođe ubijen u sačekuši.

Poović je inače kockarnicu "Havana" drži u prostoru u kome je nekada u hotelu "Slavija" radila kockarnica Branislava - Brana Šaranovića, kontroverznog crnogorskog biznismena.

Branovo ubistvo 2009. godine pokrenulo je jednu od najupečatljivijih epizoda krvne osvete u našim krajevima i rat između Slobodana Šaranovića, Branovog brata, i klana Luke Bojovića, za koji se sumnjalo da je vinovnik ubistva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ubijen saradnik Luke Bojovića u Beogradu! (FOTO,VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Dec.2018

Vladimir Popović Pop izrešetan u kafiću. U njega su, pišu beogradski mediji, pucala dvojica maskiranih muškaraca...Ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Šupljikca kod broja 32...Napadači su potom pobegli automobilom marke "audi" u nepoznatom pravcu, piše "Kurir"...U pucnjavi je ranjen i mladić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.