POTPUNO SU ODSEČENI OD SVETA, ZAVLADALA JE PANIKA! Alarmantna situacija u selu na jugozapadu Srbije! Bujica ih opkolila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 07:18

POTPUNO SU ODSEČENI OD SVETA, ZAVLADALA JE PANIKA! Alarmantna situacija u selu na jugozapadu Srbije! Bujica ih opkolila!

Voda se ulila u jedno domaćinstvo

Selo Kasidol i zaseok Radojići kao i MZ Sastavci u opštini Priboj pogodilo je veliko nevreme. Bujica je uništila put u zaseoku Radojići. . Uništen je plastenik u Tanaskovićima.

Bujica je prekinula put od Sastavaka ka Ustibru. Inače, u zaseoku Radojići je put bio nasut, ali je bujica ukopala duboke kanale da je put postao neupotrebljiv. Odavno pribojsko selo Kasidol nije zadesila veća nevolja nego sinoć. Potpuno su odsečeni od sveta i panika vlada ovim krajem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.