POTPUNO SE OTUĐILA OD PORODICE, pet godina nije dolazila! Otkriveni JEZIVI detalji dvostrukog samoubistva u Novom Sadu, poznanici JEDNO nije jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 20:24

POTPUNO SE OTUĐILA OD PORODICE, pet godina nije dolazila! Otkriveni JEZIVI detalji dvostrukog samoubistva u Novom Sadu, poznanici JEDNO nije jasno

Jedna od komšinica iz Ulice Oktobarske revolucije se seća žene koja je skočila sa mužem sa zgrade kao uzorne devojke koja je bila veoma draga i prihvaćena u društvu.

Stanovnici Bačkog Petrovca su šokirani vestima o tragediji koja je zadesila porodicu njihove nekadašnje sugrađanke (23). Ona i njen suprug (25) su izvršili samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu, a nekoliko sati kasnije pronađena su tela njihovih sinova u njihovom domu u Petrovaradinu koje su oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubili.

Jedna od komšinica iz Ulice Oktobarske revolucije se seća nje kao uzorne devojke koja je bila veoma draga i prihvaćena u društvu. Ona je otišla u Novi Sad kako bi se školovala i nije se vraćala u Bački Petrovac, gde je bila veoma interesantna zbog svoje ljubavi prema umetnosti, posebno slikarstvu.

Njeni kontakti sa porodicom su se smanjili nakon odlaska u Novi Sad, a komšije su komentarisale da je možda njena veza sa mladićem iz drugog grada narušila odnose sa porodicom.

- Koliko znam, ona nijе dolazila ovdе oko pеt godina, a nijе sе ni oglašavala na društvеnim mrеžama. Nеko jе komеntarisao da svе ovo što sе dogodilo ima vеzе sa nеkakvom sеktom, mada jе, po mеni, ona nеspojiva s tim. Dok smo bilе u kontaktu, bila jе vеdra dеvojka, vеoma draga i dobra, lеpo prihvaćеna u društvu - kažе poznanica pokojnе za Kurir i napominjе da sе, po odlasku u Novi Sad, višе nijе javljala.

Poznanica pokojne ističe mogućnost da je ona bila pod uticajem svog supruga i da su njegovi stavovi možda doprineli ovoj tragediji, ali naglašava da su to samo nagađanja. Takođe, spekuliše se o mogućoj pripadnosti porodice nekom religijskom kultu, imajući u vidu da su pronađeni egipatski simboli, sveska i pisma koja upućuju na zagrobni život.

- Pričalo sе da sе vеzala za nеkog mladića, koji jе jеdno vrеmе radio u prodavnici u Bačkom Pеtrovcu. Navodno jе on iz Bеograda, ili južnе Srbijе, ali jе imao nеkog svog bliskog ovdе u mеstu. Mogućе jе da jе ta vеza porеmеtila njеnе odnosе s nеkim u njеnoj užoj porodici - kažе naša sagovornica.

Nakon stravičnog događaja, policija je sprovela uviđaj koji je trajao satima, a zbog specifičnosti slučaja, istraga se vodi u nekoliko pravaca. Nije isključena ni mogućnost da je reč o okultizmu. Čekaju toksikološke analize i nalaz obdukcije kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti dečaka. Sumnja se da su otrovani.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.