Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2024, 12:53

Roditelji žene koja je skočila sa solitera u NS nisu ni znali da imaju drugog unuka, vest o smrti primili ravnodušno

M.P.S. (23) koja je izvršila samoubistvo skokom sa solitera zajedno sa svojim suprugom L.P.S. (25), a za koje policija sumnja da su pre samoubistva ubili svoje dvoje dece u Petrovaradinu, nije bila u dobrim odnosima s ocem i majkom koji žive u Bačkom Petrovcu.
Kad je policija identifikovala tela nastradalih supružnika, oni su obavestili majku i oca M.P.S. o tragediji koja se dogodila.
Kako piše Nova.rs, roditelji nastradale su vest primili poprilično ravnodušno.
Oni su policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << saopštili kako sa M.P.S. godinama nisu u dobrim odnosima, tj. da uopšte nemaju kontakt s njom.
Roditelji M.P.S. čak nisu znali ni da je njihova ćerka rodila drugo dete 2023. godine, tako da policija nije uspela mnogo da sazna o M.P.S. njenom načinu života i tome kako je živela poslednjih nekoliko godina.
Strašna tragedija u Novom Sadu, mladić i devojka skočili sa solitera

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

POTPUNO SE OTUĐILA OD PORODICE, pet godina nije dolazila! Otkriveni JEZIVI detalji dvostrukog samoubistva u Novom Sadu, poznanici JEDNO nije jasno

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024

Jedna od komšinica iz Ulice Oktobarske revolucije se seća žene koja je skočila sa mužem sa zgrade kao uzorne devojke koja je bila veoma draga i prihvaćena u društvu...Stanovnici Bačkog Petrovca su šokirani vestima o tragediji koja je zadesila porodicu njihove nekadašnje sugrađanke (23). Ona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.