POSLEDNjA VELIKA ULOGA NEBOJŠE GLOGOVCA: Večerašnju epizodu Nemanjića čeka cela Srbija! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNjA VELIKA ULOGA NEBOJŠE GLOGOVCA: Večerašnju epizodu "Nemanjića" čeka cela Srbija! (VIDEO)

Večeras će biti prikazana epizoda o kojoj svi pričaju Serija "Nemanjići" je kao veliki projekat RTS-a izazvala mnogo komentara, uglavnom negativnih, a večeras će biti prikazana epizoda o kojoj svi pričaju, i u kojoj se Nebojša Glogovac pojavljuje u ulozi Vukana Nemanjića.Ovo je poslednja velika uloga pokojnog Glogovca, pa zato i ne čudi što je večerašnja epizoda "Nemanjića", i pre prikazivanja, privukla toliku pažnju. Da podsetimo, zbog izbora u Beogradu, umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u svom standardnom terminu nedeljom uveče, nova epizoda će biti prikazana večeras u istom terminu, prenosi Telegraf. Vukan Nemanjić je bio najstariji sin Stefana Nemanje. Vukan je bio kralj Zete i veliki župan Raške, ali je lišen raškog prestola, na koji je došao njegov mlađi brat Stefan Nemanjić.Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, svi sa nestrpljenjem iščekuju večerašnju epozodu i pojavljivanje legendarnog Glogovca, u nadi da će njegov lik promeniti nešto u daljem toku ove serije.Pogledajte najavu za novu epizodu "Nemanjića":

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednja uloga: Zbog Glogovca će večeras svi biti kraj malih ekrana!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2018

Gledaoci već duže očekuju epizodu serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" u kojoj se pojavljuje pokojni Nebojša Glogovac, a ona će na programu biti večeras...Serija "Nemanjići" je kao veliki projekat RTS-a izazvala mnogo komentara, uglavnom negativnih, a večeras će biti prikazana epizoda o...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.