POSLEDNJI VUČIĆEV SASTANAK ZA DANAS: Predsednik Srbije u Briselu razgovarao i sa Šarl Mišelom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2020, 17:57

POSLEDNJI VUČIĆEV SASTANAK ZA DANAS: Predsednik Srbije u Briselu razgovarao i sa Šarl Mišelom (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa predsednikom Evropskog saveta Šarl Mišelom.

To je bio poslednji u nizu današnjih sastanaka Aleksandra Vučića sa visokim zvaničnicima.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Evropskog saveta @charlesmichel.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jun 26, 2020 at 8:04am PDT

Predsednik Srbije je jutros razgovarao sa predsednicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, zatim sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varhejijem, a onda i sa  specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčkom.

Podsećanja radi, predsednik Republike Aleksandar Vučić boravio je danas u jednodnevnoj poseti Briselu koju je započeo sastankom sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen.

Fon der Lajen je pred sastanak sa srpskim predsednikom koji je počeo oko 9 časova u sedištu Evropske komisije u Briselu ocenila da je to će biti važna prilika da se razgovara o reformama na EU putu i dugoročnom oporavku regiona.

Vučić se danas sastao i sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, komesarom Evropske unije za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheijem i specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.