Vučić se sastao sa Ursulom fon der Lajen

Izvor: Beta, 26.Jun.2020, 10:51

Vučić se sastao sa Ursulom fon der Lajen

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros u Briselu sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen.Tokom jednodnevne posete Briselu Vučić će razgovarati i sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varhejijem i predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.Sa evropskim zvaničnicima juče je u Briselu razgovarao i kosovski premijer Avdulah Hoti.Hoti i Vučič trebalo je sutra u Vašingtonu da učestvuju na sastanku u Beloj kući na poziv specijalnog izaslanika za pregovore Srbije i Kosova Ričarda Grenela ali je sastanak otkazan zbog optužnice protiv predsednika Kosova Hašima Tačija.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Briselu sa čelnicima EU

Izvor: VOA, 26.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Briselu sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i sa komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem​. Kako je prenela N1, tokom dana uslediće sastanci sa ostalim zvaničnicima, zaključno sa predsednikom Evropskog...

Nastavak na VOA...

VUČIĆ SA MIŠELOM NA KRAJU BORAVKA U BRISELU: Razgovor o evropskoj perspektivi Srbije i dijalogu Beograda i Prištine FOTO

Izvor: Kurir, 26.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, s kojim je razgovarao o evropskoj perspektivi Srbije, reformama na putu ka članstvu u EU i nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.