POSKOK UJEO DEČAKA (14) U NIŠU! Sa OTOKOM NA OBRAZU primljen u bolnicu - poznato u kakvom je stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 16:55

POSKOK UJEO DEČAKA (14) U NIŠU! Sa OTOKOM NA OBRAZU primljen u bolnicu - poznato u kakvom je stanju

Još uvek nije poznato kako je došlo do incidenta

Dečaka (14) je u Nišu danas u prepodnevnim časovima ujela je zmija poskok, ali se hitro reagovalo tako da su mu lekari dali neophodnu terapiju i sada je dobro.

Kako se navodi, dečak je državljanin Severne Makedonije.

- Maloletni pacijent je danas primljen na Dečju kliniku sa povredom od ujeda zmije na licu. Imao je otok na levom obrazu, što je sanirano. Primio je antiviperinum i nema komplikacija, dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odreagovao - rekli su nam u Kliničkom centru u nišu.

Za sada nije poznato kako je došlo do ovog incidenta, ali se zna da sa toplijim danima zmije izlaze na sunce, a posebno u kamenitim delovima klisura oko Niša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosti: Dečaka u Nišu ujela zmija za lice

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2021

Dečaka (14) u Nišu ujela je danas zmija poskok, ali je nakon blagovremene reakcije lekara i primanja neophodne terapije dečak sada dobro, preneo je portal "Novosti".

Nastavak na N1 televizija...

Dečaka ujeo poskok u Nišu, otkriveno kako teče oporavak VIDEO

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 13:51

Dečak iz Severne Makedonije, kog je u nedelju ujeo poskoko, oseća se dobro, saznaje TV Prva...Do incidenta je došlo prilikom penjanja na planini sa porodicom, kada ga je zmija ujela za obraz...Pošto je zadobio ujed, on je odvezen na Klinički centar, gde je dobio protivotrov. Dečak je na Dečjoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.