PONOŠEVO OBMANJIVANJE I DVOLIČNOST: Priča da želi litijum u Srbiji, a njegove stranke održavaju ekološke proteste i udaraju na Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 21:43

PONOŠEVO OBMANJIVANJE I DVOLIČNOST: Priča da želi litijum u Srbiji, a njegove stranke održavaju "ekološke proteste" i udaraju na Vučića

Ko je ovde lud?

Đilasov kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš, iz dana u dan sve više šokira javnost svojim izjavama.

Koliko su ljudi iz opozicije kontradiktorni u svojim stavovima i koliko gube konce - najbolji je pokazatelj njegovo gostovanje na N1 televiziji.

Naime, on je tom prilikom javno izjavio da treba razmisliti o tome da se u Srbiju dovede litijum, dok se njegove stranke navodno "bore za zdravu životnu sredinu", ali i javno protestuju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Pogledajte video prilog u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.