POMETNJA U TRŽNOM CENTRU Uplovio Titanik sa sve Dikapriom

Izvor: Blic, 18.Feb.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMETNJA U TRŽNOM CENTRU Uplovio Titanik sa sve Dikapriom

Buckasti Roman Burtsev, policajac iz Rusije koji neverovatno podseća na Leonarda Dikaprija, nakon objavljivanja fotografija na društvenim mrežama postao je poznat širom sveta.

Zato je policajac koji je zapalio internet rešio je da dodatno zaradi tako što za sve žene koje posećuju jedan tržni centar u Rusiji glumi njihovog ličnog Lea. Dosetljivi Burtsev sada pozira sa gomilom žena koje čekaju u redu da se fotografišu, kako kažu, sa "svojim Leom".

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i

Naime u tržnom centru su izgradili deo repliku Titanika, kako bi obožavateljke Di Kaprija i ovog filmskog ostvarenja, mogle da ožive svoju filmsku fantaziju.

Isn't a fat Leonardo DiCaprio just Leonardo DiCaprio? pic.twitter.com/MZ0Z074k5S

Burtsev je imao čak i glasovne lekcije, pokušao je da malo smrša, ne bi li što uverljivio mogao da predstavi poznatu holivudsku ulogu.

Women line up to pose with chubby Leonardo DiCaprio lookalike on fake Titanic in Moscow mall https://t.co/UFNSR9SW7k pic.twitter.com/Fq1pdKVIlB

Inače, glumac Leonardo Dikaprio je jednom priliko izjavio da je polu Rus, zato što su mu baka i deka poreklom iz ove države.

Тысячи женщин мечтали оказаться в объятиях Ди Каприо. И мы нашли для них Ди Каприо!#романсдикаприо #ДиКаприо24https://t.co/uCrSkctjUD

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dikaprio se malo ubucio: Napravio pometnju u tržnom centru i svi žele da se slikaju sa njim

Izvor: B92, 18.Feb.2016

Roman Burtsev, policajac iz Rusije, postao je popularan na društvenim mrežama zbog sličnosti sa holivudskim glumcem Leonardom Dikapriom...Roman je odlučio da zaradi na svojoj sličnosti sa poznatim glumcem. On redovno posećuje jedan tržni centar u Rusiji i pozira sa ženama, imitirajući scenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.