Dikaprio se malo ubucio: Napravio pometnju u tržnom centru i svi žele da se slikaju sa njim

Izvor: B92, 18.Feb.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikaprio se malo ubucio: Napravio pometnju u tržnom centru i svi žele da se slikaju sa njim

Roman Burtsev, policajac iz Rusije, postao je popularan na društvenim mrežama zbog sličnosti sa holivudskim glumcem Leonardom Dikapriom.

Roman je odlučio da zaradi na svojoj sličnosti sa poznatim glumcem. On redovno posećuje jedan tržni centar u Rusiji i pozira sa ženama, imitirajući scenu iz Titanika, u kojoj su Dikaprio i Kejt Vinslet u zagljaju.

Ruski policajac je pokušao da smrša kako bi što više ličio na Lea i odlazio je na časove dikcije i govora kako bi što uspešnije izimitirao Dikapria.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dikaprio se malo ubucio: Napravio pometnju u tržnom centru

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2016

Roman Burtsev, policajac iz Rusije, postao je popularan na društvenim mrežama zbog sličnosti sa holivudskim glumcem Leonardom Dikapriom...Roman je odlučio da zaradi na svojoj sličnosti sa poznatim glumcem. On redovno posećuje jedan tržni centar u Rusiji i pozira sa ženama, imitirajući scenu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.