POLICIJA BLOKIRALA KVART U RAKOVICI Rotacija i duge cevi u Srpskih udarnih brigada, privedeno nekoliko osoba

Izvor: Blic, 14.Nov.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA BLOKIRALA KVART U RAKOVICI Rotacija i "duge cevi" u Srpskih udarnih brigada, privedeno nekoliko osoba

Pripadnici policijskih jedinica opkolili su zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu, večeras oko 21 sat, a akcija je završena oko 22.40. Kako saznajemo, oni su tragali za Vladimirom Šaranovićem (40) koji se sumnjiči da je pre gotovo dve godine ubio advokata Vladimira Zreleca.

Ispred zgrade je bio veliki broj naoružanih pripadnika policije, ali oni nisu pronašli Šaranovića.

Kako navode u MUP-u, za njim je u toku intenzivna potraga i pozivaju građane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da im, ukoliko imaju saznanja o Šaranoviću jave na broj 192 ili 064-892-31-26.

- Videli smo policiju pod rotacijom, ali ne znamo ništa o tome zašto su tu, jer neće ni da nam kažu šta se događa. Mi smo uglavnom u stanovima, a moja supruga je oko pola deset normalo ušla u zgradu - rekao nam je jedan od stanara zgrade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.