Specijalci tražili osumnjičenog za ubistvo Zreleca

Izvor: Mondo, 14.Nov.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalci tražili osumnjičenog za ubistvo Zreleca

Pripadnici specijalnih jedinica policije koji su opkolili zgradu na Kanarevom brdu u Beogradu priveli su nekoliko osoba, ali među njima nije bio osumnjičeni koga su navodno tražili, javljaju beogradski mediji.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija

Pripadnici specijalnih jedinica naoružani dugim cevima "češljali" su utorak uveče zgradu na Kanarevom brdu.



U akciji je učestvovao veći broj specijalaca koji su maskirani fantomkama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Akcija se odvijala u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu u Beogradu, a beogradski mediji javili su prvo da policija juri narko-dilere.

MUP je, pred kraj akcije,  saopštio da intenzivno traga za Vladimirom Šaranovićem (1977) zbog sumnje da je decembra 2015. godine počinio krivično delo teškog ubistva nad advokatom Vladimirom Zrelecom.

Beogradski mediji javili su nakon toga da su specijalci na Kanarevom brdu tražili Šaranovića, a ne dilere kako je prvobitno objavljeno.

MUP je objavio fotografiju Šaranovića i apelovao na građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o osumnjičenom da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064-892-31-26.

Pogledajte kako specijalci hapse narko-grupu

Deo stanara i građana je bio evakuisan tokom policijske akcije, a zbog bezbednosti bio je zabranjen ulazak i izlazak iz zgrade.

Ispred zgrade je bilo parkirano nekoliko kombija u kojima se nalaze pripadnici policije, piše "Kurir".

"Blic" piše da je akcija specijalaca završena oko 22.40, kao i da je više osoba privedeno. I "Novosti" prenose da je privedeno nekoliko osoba, ali da osumnjičeni za kojim su navodno tragali nije pronađen.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.