POLICAJAC (45) IZ BAJINE BAŠTE UMRO TOKOM ODNOSA: Našli ga bez odeće u službenom vozilu, samo jedna stvar je bila na njemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 18:33

POLICAJAC (45) IZ BAJINE BAŠTE UMRO TOKOM ODNOSA: Našli ga bez odeće u službenom vozilu, samo jedna stvar je bila na njemu

Mnogi misle da je ovo najbizarnija smrt u Srbiji.

U Srbiji, smrt nekad iznenadi na najneobičnije načine: od života ugašenog zbog dozera za šećer, do sudbine prekinute padom žice. Bizarnost slučajeva, kao što je policajac koji je izgubio život tokom seksualnog odnosa, premašuje granice verovatnoće. Daleko od uobičajenih uzroka tragedije, ove priče izazivaju javno zaprepašćenje. Dokaz su da u Srbiji, kao i u celom svetu, smrt dolazi u najrazličitijim i ponekad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezamislivim oblicima.

U Bujanovcu se dogodila tragedija u sredu kada je žena stara pedeset i sedam godina iz Vranja izgubila život u poslastičarnici pod bizarnim okolnostima kada je sa suprugom došla u radnju kako bi izabrali tortu.

Vlasnik radnje ih je poveo na sprat kako bi pogledali dekoracije za tortu.

U jednom trenutku dok su njen suprug i vlasnik radnje gledali dekoracije, a žena koja je stajala iza njih, i usled nepažnje pala sa prvog sprata kroz nezaštićen otvoren prostor i u besvesnom stanju je odvezena u Dom zdravlja u Bujanovcu, odakle je transportovana za Vranje, ali je usled zadobijenih povreda preminula.

Tužilaštvo je naložilo da im se nakon uviđaja dostavi izveštaj.

Sličan slučaj zabeležen je i u Ubu, gde je muškarac star dvadeset i šest godina nastradao 2022. godine, pogođen staklenim dozerom za šećer.

Incident se odigrao u kafiću "London" u centru Uba, kada je jedan muškarac u toku konflikta sa vlasnikom lokala zgrabio dozer za šećer na jednom od stolova i udario u glavu nesrećnog mladića  koji je sve vreme smirivao situaciju.

Na žalost, nesrećni mladić je dva i po sata nakon tuče preminuo na putu za bolnicu u Valjevu pošto mu je iznenada pozlilo, iako se prethodno osećao dobro na pregledu u Domu zdravlja na Ubu.

Mladić (21) iz Bečeja izgubio je život 24. avgusta 2022. godine u nesrećnom slučaju kada je na njega, dok se biciklom vraćao iz noćne smene, pala električna žica sa bandere.

Pojedini mediji su tada prvo preneli da je stradao kada je nagazio na žicu pored bare. Međutim, bliži prijatelji su razjasnili da se nesreća dogodila dok se sam vraćao kući biciklom, demantujući da je bio u pratnji kolege.

- Radio je smenu od 18 sati do 2 posle ponoći. Te noći, vraćajući se kući, nije bilo oluje ili lošeg vremena koje bi moglo da uzrokuje pad žice. Ona je jednostavno pala sa bandere direktno na njega - ispričao je tada izvor blizak neutešnoj porodici nastradalog mladića.

Muškarac (67) iz Leskovca poginuo je kada je upao u septičku jamu, za vreme nužde koju je vršio u poljskom klozetu!

Nesreća se dogodila u februaru 2016. godine, prilikom pada dela nadstrešnice šupe i klozeta, koje su sa sobom na žalost povukle i nesrećnog čoveka.

Njegovo telo su izvukli vatrogasci i radnici JP „Vodovoda“, koji su prethodno morali da - isprazne jamu!

Policijski službenik (45) iz Bajine Bašte, u februaru 2015. godine nađen je mrtav u svom vozilu, a rezultat istrage je pokazao da je preminuo tokom seksualnog odnosa.

To se dalo zaključiti, na osnovu činjenice da je bio bez odeće, pokriven samo policijskom košuljom. Pretpostavlja se da je uzrok bio srčani udar, uzimajući u obzir da je policajac dve godine pre toga imao operaciju srca.

Na početku devedesetih, Srbija je bila svedok jednog od najneobičnijih zločina iz nehata. Sve je počelo kada je, tokom intimnog susreta, muškarac iznenada osetio jake bolove, nakon čega je žena pozvala Hitnu pomoć.

Muškarac je preminuo, a obdukcija je otkrila unutrašnje krvarenje i metak u njegovom telu, koji je ušao kroz neobičan put - analni otvor, bez ikakve ulazne rane.

Istraga je prvobitno sumnjala na ženu koja je bila s njim u trenutku smrti, ali je ona brzo oslobođena sumnje. Istraga se proširila, a ključni trag došao je iz susednog sela. Otkriveno je da je vojni penzioner dva dana pre nesreće čistio svoj pištolj i ispalio metak u vazduh.

Forenzička analiza je pokazala da je metak iz njegovog pištolja usmrtio muškarca, putujući neobičnim putem i slobodnim padom kroz prozor direktno u telo žrtve tokom seksualnog odnosa. Vojni penzioner je osuđen na ubistvo iz nehata.

Izvor: Srbija Danas/Blic/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.