POKUŠAJ UBISTVA NOVINARA BN TELEVIZIJE: Interpol u POTERI za Dukićem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ UBISTVA NOVINARA BN TELEVIZIJE: Interpol u POTERI za Dukićem! (FOTO)

Raspisana je poternica za mladićem koji se terati za pokušaj ubistva novinara BN televizije

Interpol Sarajevo raspisao je međunarodnu poternicu za Nedeljkom Dukićem (27) iz Kneževa, osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

Posle proceduralnih zavrzlama na relaciji Okružni sud Banjaluka - Ministarstvo bezednosti, kancelarija Interpola u četvrtak je konačno zavela svu potrebnu dokumentaciju i poternica za odbeglim Dukićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sada aktivna.

Dukić je osumnjičen da je zajedno sa bokserom Marko Čolićem, s kojim je radio kao izbacivač u jednom noćnom klubu, 26. avgusta u Ulici Banović Strahinje pokušao da ubije Kovačevića, koga su teleskopskim palicama izudarali po glavi nanevši mu teške povrede. Čolić je uhapšen 9. septembra i od tada se nalazi u pritvoru, dok je Dukić istu noć pobegao iz BiH i od tada je nedostupan istražnim organima.

Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je Dukić napustio BiH preko graničnog prelaza u Gradišci. U Hrvatsku ga je prevezao prijatelj, koji se kasnije vratio u Banjaluku.

Međutim, osumnjičeni se nije dugo zadržao u Hrvatskoj već je isti dan otputovao za Sloveniju. Utvrđeno je da je dve noći prespavao u jednom stanu u Sloveniji i od tada mu se izgubio trag.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.