POKLON SPECIJALNO ZA PUTINA Lukašenko darovao ruskog predsednika, nema sumnje da će biti zadovoljan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2021, 20:44

"POKLON SPECIJALNO ZA PUTINA" Lukašenko darovao ruskog predsednika, nema sumnje da će biti zadovoljan (FOTO)

Predsednik Belorusije je pre par dana došao u Rusiju na razgovore sa ruskim liderom

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko doneo je na poklon svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu beloruske sireve i mesne prerađevine, saopštio je beloruski kanal "Pul prvog" na Telegramu.

- Putin je pohvalio naše proizvode. I Lukašenko je sa sobom poneo neke poklone - navodi se u saopštenju.

Na kanalu je objavljena fotografija "beloruskih poklona specijalno za Putina" – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korpe sa namirnicama. U korpi se, između ostalog, nalazi nekoliko vrsta beloruskih sireva, mesnih prerađevina – dimljenog mesa, šunke i slanine.

Lukašenko je pre par dana došao u Rusiju na razgovore sa ruskim liderom. Putin je tokom sastanka u Sočiju u ponedeljak pozvao svog kolegu na skijanje nakon razgovora. Predsednici su do jedne od padina došli motornim sankama. Posle skijanja, Putin i Lukašenko su otišli ​​na ručak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.