POKAJANJE, ILI NEŠTO DRUGO? Obesio se u vršačkom zatvoru gde je robijao zbog dvostrukog ubistva

Izvor: Press, 16.Nov.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAJANJE, ILI NEŠTO DRUGO? Obesio se u vršačkom zatvoru gde je robijao zbog dvostrukog ubistva


U ćeliji zatvora u Vršcu, gde je izdržavao dugogodišnju robiju, ubica Miodrag Ilić (40) presudio je sebi pre nekoliko dana. Obesio se 14 godina nakon što je u septembru 2003. u Gornjem Milanovcu ubio Mirka Kostića (36), a posle nekoliko minuta i njegovog oca Zorana (60). Ilić je u Vršac pre četiri godine prebačen iz Centralnog zatvora u Beogradu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uprava zatvora: Ubio se u bolnici, ne u zatvoru

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017

Dvostruki ubica Miodrag Ilić nije se ubio u zatvoru u Vršcu, nego u psihijatrijskoj bolnici u tom gradu, saopštila je Uprava za izvršenje zavodskih sankcija...Foto: youtube/screenshot Ilustracija..Miodrag Ilić, koji je pre 14 godina u Gornjem Milanovcu ubio Mirka Kostića i njegovog oca Zorana,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.