Vršac: Dvostruki ubica se ubio u zatvoru

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Dvostruki ubica se ubio u zatvoru

Miodrag Ilić (40), osuđen za dvostruko ubistvo u Gornjem Milanovcu, ubio se u ćeliji zatvora u Vršcu.

Foto: youtube/screenshot Ilustracija

U ćeliji zatvora u Vršcu, gde je izdržavao dugogodišnju robiju, Ilić je presudio sebi pre nekoliko dana, pišu "Večernje novosti".

Obesio se 14 godina nakon što je u septembru 2003. godine u Gornjem Milanovcu ubio Mirka Kostića (36), a posle nekoliko minuta i njegovog oca Zorana (60).

Ilić je u Vršac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pre četiri godine prebačen iz Okružnog zatvora u Beogradu.

Valjevo: Ubio se u popravnom domu

Slavko Kostić (43), Zoranov sin i Mirkov brat, o Ilićevom samoubistvu je obavešten iz vršačke zatvorske bolnice, koja se raspitivala da li je ubica i samoubica imao rođake.

"Lekari i nadležno osoblje su mi kazali da se Miodrag obesio u ćeliji broj 16, te da nije ostavio oproštajno pismo, ni ikakav drugi trag o motivu samoubistva. Pokajanje ili nešto drugo... Moja mati Rada i ja primili smo tu vest rezignirano, jer nam rane u duši za našim najmilijim nikada neće zaceliti, pa ni s njegovom smrću", rekao je Slavko "Novostima".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dvostruki ubica se obesio u ćeliji!

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2017

Četrnaest godina posle zločina u Gornjem Milanovcu, Miodrag Ilić (40) presudio je sebi U ĆELIJI zatvora u Vršcu, gde je izdržavao dugogodišnju robiju, ubica Miodrag Ilić (40) presudio je sebi pre nekoliko dana. Obesio se 14 godina nakon što je u septembru 2003. u Gornjem...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.