POD ANESTEZIJOM: Nabacivao se sopstvenoj ženi jer je nije prepoznao

Izvor: Kurir, 10.Sep.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POD ANESTEZIJOM: Nabacivao se sopstvenoj ženi jer je nije prepoznao

Čoveče, kao bombona si. Ti si najlepša žena koju sam ikada video, jesi ti model? Ko si ti? Kako se zoveš, bila su neka od pitanja koja je Džejson posle operacije postavljao svojoj ženi

Džejson Mortensen se našao u neobičnoj situaciji. Nakon operacije se budio omamljen od anestezije, a supruga s kojom je u braku šest godina stajala je kraj njega i snimala ga.

On zaista može biti siguran da je odabrao – pravu ženu. Da ga neko pita bi li se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da mu se opet stvori prilika oženio istu ženu, njegov odgovor bio bi nedvosmisleno "da".

Njemu je ovo bila peta operacija tokom šest godina braka.

On je nije prepoznao, ali je odmah počeo da joj se udvara.

"Jesu te doktori poslali? Čoveče, kao bombona si. Ti si najlepša žena koju sam ikada video, jesi ti model? Ko si ti? Kako se zoveš? Ti si moja žena?", samo su neke od rečenica koje joj je uputio dok mu je ona objašnjavala da još nije došao sebi nakon operacije.

Džejson je ispod videa koji je objavio na Jutjubu napisao kako se ničega ne seća.

"Volio bih da se sećam ovoga, ali bio sam potpuno van sebe. Ona je bila uz mene tokom svih pet operacija koje sam imao u šest godina braka. Na poslednjoj je došlo do komplikacija i nismo bili sigurni da li ću ikada više funkcionisati kao pre. Ona je ljubav mog života."

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.