(VIDEO) Čovek posle operacije izgubio pamćenje i shvatio da je oženio lepoticu!

Izvor: Press, 10.Sep.2013, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Čovek posle operacije izgubio pamćenje i shvatio da je oženio lepoticu!

Nekim bračnim parovima dešava se da se na čudan način ponovo zaljube u svoje supružnike. To je i slučaj sa amerikancem Džejsonom Mortensenom koji posle operacije kile nije prepoznao svoju ženu, ali se oduševio time koliko je lepa! Razlog zaboravnosti jeste dejstvo morfijuma.
- Da li te je doktor poslao?! Čoveče, ti si bombona! Vau! Ti si najlepša žena koju sam ikada video. Jesi li ti model? Ko si ti? Kako se zoveš?! - zapitkivao je šokirani čovek, dok je dotična lepotica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njegova supruga, sedela pored njega i snimala ga.
- Ja ću biti pored tebe, a ti jedi kreker. Ha-ha-ha. Ja sam Kendis, tvoja žena! - kroz smeh mu je rekla.
- Ti si moja žena?! Je*ote! Koliko dugo?! Ja sam ubo džekpot! - vikao je srećni Mortensen.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Čovek posle operacije izgubio pamćenje i shvatio da je oženio lepoticu

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2013

Džejson Mortensen probudio se posle operacije kile i oduševio se lepoticom koja je sedela pored bolničkog kreveta, a koja je ustvari njegova žena.

Nastavak na Radio 021...

Nakon operacije: Nabacivao se sopstvenoj ženi jer je nije prepoznao (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 10.Sep.2013

Džejson Mortensen se našao u neobičnoj situaciji. Nakon operacije se budio omamljen od anestezije, a supruga s kojom je u braku šest godina stajala je kraj njega i snimala ga...On zaista može biti siguran da je odabrao – pravu ženu. Da ga neko pita bi li se, da mu se opet stvori prilika oženio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.