PLAČEM ZA SVIM ŠTO SAM IZGUBIO Ovo je oproštajno pismo muškarca za koga se sumnja da je ubio sestre na Bežaniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 20:53

"PLAČEM ZA SVIM ŠTO SAM IZGUBIO" Ovo je oproštajno pismo muškarca za koga se sumnja da je ubio sestre na Bežaniji

Muškarac (38), čovek koji je presudio sebi posle ubistva dve sestre (76) i (78) na Bežanijskoj kosi, bio je oženjen, otac dve ćerke, a kako su njegovi poznanici ispričali, imao je i problema sa kockom i dugovima.

Telo muškarca nađeno je u četvrtak ujutro u kolima, a pored tela nalazili su se pištolj i oproštajno pismo. Pismo je ostavio svojoj ženi.

- Ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno - stoji u oproštajnoj poruci koju je ostavio.

Njegov otac, u suzama i neverici oplakuje smrt sina.

- Ovo je velika tuga i bol, njemu je veoma težak period zbog svega što je saznao. On je čovek velikog kalibra, nikada nikome nije rekao da neće i ne može, svi smo se nadali da je to porodično - rekao je komšija i prijatelj koji je uz oca muškarca za koga se sumnja da je ubio sestre sa Bežanije i dodaje: - Ne može ni da govori, mnogo mu je teško.

Otac je već doživeo tešku porodičnu tragediju kada mu je pre nekoliko godina nastradao stariji sin.

- Otac mu je bio oficir u vojsci. Njegov stariji brat nastradao je pre par godina dok je popravljao struju na terenu.

Poznanici kažu da se čudno ponašao u poslednje vreme i da je delovao agresivno.

- Nisam ga video oko dva meseca, ali sve mu je smetalo, to sam primetio jer ranije nije bilo tako. Bio je uvek opušten. Ako je zbog novca ubio te dve žene, ni to mi nema smisla, porodica mu možda nije bogata, ali imao je od čega da prehrani tu decu - kaže poznanik i komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.