IMAO JE DVE ĆERKICE, ŠTA TO URADI SEBI? Da li je ovo motiv brutalnog ubistva sestara na Bežaniji? Prijatelji dželata sve otkrili

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 16:48

"IMAO JE DVE ĆERKICE, ŠTA TO URADI SEBI?" Da li je ovo motiv brutalnog ubistva sestara na Bežaniji? Prijatelji dželata sve otkrili

Muškarac (38), čovek koji je presudio sebi posle ubistva dve sestre (76) i (78) na Bežanijskoj kosi, bio je oženjen, otac dve ćerke, a kako su njegovi poznanici ispričali, imao je i problema sa kockom i dugovima.

Oni su naveli da je muškarac bio dugogodišnji kockar, te da je zbog tog poroka bio dosta i dužan.

- Bio je dužan desetine hiljada evra, on je dugogodišnji kockar i to su svi u kraju znali - ispričao jedan od poznanika.

Kako je dodao, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veliki problem te da je bio non-stop bio u dugovima.

Njegovi prijatelji iz detinjstva za Kurir kažu da su bili ubeđeni da je bio srećan i da su šokirani zbog svega.

- Prvo su mi javili da se ubio, a malo posle toga sam saznao i zbog čega. Ne mogu da verujem, družili smo se godinama, nikada ne bih pomislio da bi tako nešto moglo da mu padne na pamet - kaže njegov prijatelj.

Kako je ispričao, društvo ga dugo nije videlo, od kad se odselio, ali se čuju.

- U poslednje vreme je i bio malo čudan, ali ne dovoljno da bismo pomislili da je nekoga ubio ili bi to učinio sebi. Nešto se opasno loše motalo to toj njegovoj glavi. Imao dve predivne ćerkice, uopšte mi nije jasno šta je on to napravio sebi - kaže sagovornik.

Podsetimo, nakon izvršenog krivičnog dela, kako se sumnja, odneo je mobilni telefon i platnu karticu sestara sa koje je kasnije podigao milion dinara.

Komšije sa Bežanijske kose rekle su ranije da je na Božić kod sestara u posetu došao muškarac smeđe kose star oko 30 godina.

- Navodno je bila našminkana i od tada je nema nigde - rekle su komšije.

On je, kako nezvanično saznajemo, radio u domu za stare u kom je umro muž jedne od sestara. Jedna od sestara je posle smrti muža počela da se viđa sa njim, ofarbala se i navodno potpuno promenila.

Policija je inače od početka istrage imala saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i sumnja je odmah pala na nekoga ko im je bio blizak.

Rođene sestre (76) i (78), podsetimo, nađene su mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a ubijene su najverovatnije oko Božićnih praznika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PLAČEM ZA SVIM ŠTO SAM IZGUBIO" Ovo je oproštajno pismo muškarca za koga se sumnja da je ubio sestre na Bežaniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023

Muškarac (38), čovek koji je presudio sebi posle ubistva dve sestre (76) i (78) na Bežanijskoj kosi, bio je oženjen, otac dve ćerke, a kako su njegovi poznanici ispričali, imao je i problema sa kockom i dugovima...Telo muškarca nađeno je u četvrtak ujutro u kolima, a pored tela nalazili su se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.