Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2024, 15:37

PKS: Prijava za takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju do 30. marta

Otvorene su prijave za takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju 2024. godine, koje promoviše preduzetnički duh i način razmišljanja, objavila je danas Privredna komora Srbije i navela da je za inovativne ideje srednjoškolskih i studentskih timova rok za prijavu 30. mart, dok je za realizovane inovacije i inovativno selo rok 5. maj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PKS: Prijava za takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju do 30. marta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Mar.2024

SRBIJA – Otvorene su prijave za takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju 2024. godine, koje promoviše preduzetnički duh i način razmišljanja, objavila je danas Privredna komora Srbije i navela da je za inovativne ideje srednjoškolskih i studentskih timova rok za prijavu 30. mart, dok je za...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.