PEVAM DOK MOJE SRCE PLAČE Život naše pevačice prelepog glasa obeležila je VELIKA TRAGEDIJA zbog koje je GODINAMA NEUTEŠNA

Izvor: Blic, 30.Avg.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PEVAM DOK MOJE SRCE PLAČE" Život naše pevačice prelepog glasa obeležila je VELIKA TRAGEDIJA zbog koje je GODINAMA NEUTEŠNA

Njeno ime je jedno od najcenjenijih na srpskoj muzičkoj sceni. Obeležila je jedan period muzike na ovim prostorima, a onda se povukla. Pevala je, živela ne toliko nametljivim životom, a zbog tragedije od pre četiri godine Beti Đorđević je i dalje u suzama.

Pre četiri godine umro joj je sin Branislav i to iznenada, od srca.

-Na groblju sam, gde sam drugo, kad me pitaju… Samo ja znam kako mi je. Nije mi lako da vam to objasnim... Pevam, a pre bih vrištala. Kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svaku notu, kroz svaku pesmu izlazi moj bol. Ogromna bol. Mog sina više nema… Umro je od srca. Imao je 47 godina. Iza njega je ostalo dvoje dece. Moja unuka Kristina, unuk Vladan i divna snaha Snežana- izjavila je Beti jednom prilikom.

Međutim, to nije jedina nedaća koja ju je zadesila. Kakav veliki problem je imala pre izvesnog vremena koji je ostavio veliki trag na nju, pročitajte OVDE. Utehu od svega danas pronalazi u unucima i muzici.

- Uteha su mi unuci i snaha za koje živim. Oni imaju svoje živote, neću da ih opterećujem svojim bolom. U mom srcu su najtužnije melodije. Ali, život je neprestana pesma. Malo tužna malo vesela. Pevam, dok moje srce plače. Jer, pesma je moj život- poručila je pre nekoliko godina Beti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispovest naše slavne pevačice: Progovorila o neopisivoj porodičnoj tragediji!

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2017

Jedna od naših slavnih pevačica BEti Đorđević, važila je za jednu od najcenjenijih, a onda joj je iznenada, pre četiri godine od srca preminuo sin, zbog čega se povukla...Kroz suze, Beti priča o tragediji od koje se kako i sama kaže nikada neće oporaviti: "Na groblju sam, gde sam drugo, kad...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.