PET KLJUČNIH PITANJA O SMRTI PENZIONERA U PADINSKOJ SKELI: Slomlili mu rebra, pa vraćen u istu ćeliju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 00:15

PET KLJUČNIH PITANJA O SMRTI PENZIONERA U PADINSKOJ SKELI: Slomlili mu rebra, pa vraćen u istu ćeliju?

Učinjeno je najmanje pet propusta.
Penzioner (74) brutalno je mučen i silovan u Kazneno-popravnom zavodu Padinska skela od strane trojice zatvorenika sa kojima je delio ćeliju.
On je od zadobijenih povreda preminuo, a advokat Aleksandar Šćekić kaže za medije da nije bilo realno pretpostaviti da ovakav slučaj može da se dogodi u zatvoru kao što je Padinska skela iz prostog razloga što su u tom zatvoru osuđenici za lakša krivična dela ili za prekršaje.
- U ovoj ustanovi su mere obezbeđenja najmanje, upravo zato što je Padinska skela predviđena za one s lakim krivičnim delima i malim zatvorskim kaznama. Za svakog zatvorenika službe procenjuju koliko je opasan i kako može...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OSUĐEN NA SMRT ZBOG PETARDE KOJU JE BACAO SA UNUCIMA?! Javnost UZNEMIRENA događajem u Padinskoj skeli! Oglasio se i POZNATI GLUMAC (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024

Neoprostivo...Nakon što je utvrđeno da su trojica zatvorenika u Padinskoj skeli u Beogradu brutalno mučili, prebijali i silovali do smrti penzionera (74) iz Mladenovca koji je usled tih povreda preminuo i dalje zgrožava javnost, a ovom prilikom na društvenoj mreži oglasio se i poznati glumac Slobodan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.