PERVERZNI MANIJAK: Onanisao pred školom u Boru i terao devojčice na oralni seks!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2013, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERVERZNI MANIJAK: Onanisao pred školom u Boru i terao devojčice na oralni seks!

Jedna od devojčica je pobegla, a policija je brzo stigla na lice mesta i uhapsila napasnika

BOR - Policija iz Bora podnela je prijavu protiv ovdašnjeg meštanina S. Z. (24) zbog sumnje da je danas u blizini borske OŠ „Dušan Radović” onanisao u svom automobilu „reno senik”, terao devojčice da ga gledaju i pozivao ih na oralni seks, borska policija podnela je prijavu protiv ovdašnjeg meštanina S. Z. (24)!

Mladić je danas oko podneva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada su se devojčice vraćale kući iz škole, pozvao jednu maloletnicu staru 13 godina, otvorio vrata i masturbrirao pred njom. Nakon toga, pozvao ju je da uđe u kola, uz reči da želi da sa njom „ima oralni seks”'. Uplašena devojčica je pobegla u prodavnicu preko puta škole, čiji su vlasnici odmah pozvali policiju. Organi reda su ubrzo stigli na lice mesta, a napasnika su uhvatili nedaleko od mesta, upravo u autu u kome je onanisao i pokušao da u njega namami devojčice.

Policija je privela S .Z. i, nakon saslušanja, on je priznao da je počinio još jedno takvo delo u Boru. Međutim, iako je dokazano šta je uradio, po nalogu Tužilaštva, doneta je odluka da se S. Z. procesuira u redovnom postupku, nakon čega je on pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PERVERZNI-MANIJAK-Onanisao-pred-skolom-u-Boru-i-terao-devojcice-na-oralni-seks

Izvor: medio.rs, 19.Dec.2013, 00:07

Jedna od devojčica je pobegla, a policija je brzo stigla na lice mesta i uhapsila napasnika

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.