PEDOFIL JE ZARAZIO DECU HIV-om, HLAMIDIJOM I HERPESOM, a onda ga je stigla kazna!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEDOFIL JE ZARAZIO DECU HIV-om, HLAMIDIJOM I HERPESOM, a onda ga je stigla kazna!

Pedofil Dejvid Vilson (34) je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja devojčice (14) i bebe (2). On ih je i zarazio HIV virusom, hlamidijom i herpesom.

Proglašen je krivim za silovanja koja su se dogodila u Hjustonu, u Teksasu. Monstrum je tvrdio da je zaljubljen u devojčicu koju je upoznao preko članova porodica.

- Parkirali bismo se u blizini škole i imali seks u njegovom automobilu. Poslednji put smo to uradili bez zaštite - rekla je tinejdžerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na sudu.

Posle ovog je utvrđeno da je devojčica HIV pozitivna i trudna sa ovim muškarcem.

Kada su na bebinim genitalijama uočili izrasline, uradili su test čiji su rezultati pokazali da je pozitivna na HIV, hlamidiju i herpes.

Lekari su na sudu potvrdili da je dokazano da je dete seksualno zlostavljano, što dokazuje prisustvo ove tri polno prenosivih bolesti.

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.