PAR IZ PAKLA ISPLANIRAO UBISTVO LJUBAVNIKA U KAFANI?! Ovi detalji tragedije kod Tutina će vas ostaviti BEZ teksta: Bićeš svedok kad te pozovem na kameru

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 09:19

PAR IZ PAKLA ISPLANIRAO UBISTVO LJUBAVNIKA U KAFANI?! Ovi detalji tragedije kod Tutina će vas ostaviti BEZ teksta: "Bićeš svedok kad te pozovem na kameru"

Danima isplivavaju detalji o monstruoznom ubistvu Tutinca (27) čije je iskasapljeno telo nađeno u bunaru u selu Međugor.

Ubistvo mladića (27) iz Tutina bilo je najverovatnije planirano, a kako se sumnja, zločin su dogovorili kobne večeri u kafani Nusretova ljubavnica (27), njen bivši suprug, kao i još jedan mladić.

Mladić se, podsetimo, prvo vodio kao nestao i to je prijavljeno policiji u četvrtak 8. februara, da bi njegovo telo bilo pronađeno tri dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije u bunaru u selu Međugor. Istragom je utvrđeno da je žrtva prvo namamljena sa telefona osumnjičene žene, a potom ga je grupa muškaraca pretukla, pa izbola 22 puta. Na kraju su mu prerezali grkljan i bacili u bunar.

Policija traga za muškarcem, osumnjičenim za teško ubistvo dok su njegovi saučesnici (18) i (40) i bivša žena uhapšeni.

- Sumnja se da su se kobne večeri, 8. februrara, u jednom novopazarskom restoranu sastali osumnjičena i njen bivši suprug. Na tom sastanku s njima je bio još jedan mladić. Navodno, bivši suprug je rekao da će ubiti mladića. Tada je, kako se sumnja, nastradali i namamljen u smrtonosnu zamku. Osumnjičeni je sa ženinog telefona mladiću poslao poruku i zakazao mu viđanje. Žena je uhapšena jer je znala da se zločin sprema, a nije obavestila policiju niti je učinila bilo šta da ga spreči - objašnjava izvor lokalnih medija.

Kako su objavili, postoje i poruke u telefonu, u kojima glavni osumnjičeni najavljuje zločin.

- Jedan od nas dvojice, ja ili on, će otići pod crnu zemlju! Bićeš svedok kada te budem zvao na kameru! Zapamti ovo dobro što sam ti rekao - navodno je osumnjičeni poslao svojoj bivšoj supruzi, sa kojom, ikao su se rastali, kontakt nije prekinuo.

- S jedne strane se viđala s nastradalim mladićem, s druge strane je bila u svakodnevnom kontaktu s bivšim mužem. Njena tačna uloga u zločinu tek treba da se utvrdi - kaže izvor.

(Srbija Danas/Kurir)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.