PAO DILER (45) IZ BORA: Uzgajao i prodavao narkotike

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 15:30

PAO DILER (45) IZ BORA: Uzgajao i prodavao narkotike

Otkriven je zasad sa biljkama indijske konoplje, ukupne težine oko 6,6 kilograma.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V. P. (45) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla tri plastične kutije u kojima se nalazilo ukupno oko kilogram marihuane i digitalnu vagicu, navodi se u saopštenju Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uprave Bor.

Takođe, otkriven je zasad sa biljkama indijske konoplje, ukupne težine oko 6,6 kilograma za koje se sumnja da ih je V.P. uzgajao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog 30 krađa, obijao balkonska vrata i prozore i odnosio zlato i novac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. I. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio 30 krivičnih dela teška krađa...On se tereti da je, od septembra 2019. do avgusta ove godine, na teritorijama opština Voždovac, Palilula i Vračar, podesnim predmetom obijao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pun gepek rezanog duvana - još jedan "prodavac" iz Bogatića u proteklih mesec dana

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Avg.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Poreskom policijom, uhapsili su S. S. (1991) iz Bogatića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda...Policija je u gepeku automobila kojim je upravljao osumnjičeni pronašla oko...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.