PALE TEŠKE REČI, NASTAO NOVI HAOS U PRIŠTINI: Tači optužuje Kurtija da ruši sve što su radili dve decenije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 17:51

PALE TEŠKE REČI, NASTAO NOVI HAOS U PRIŠTINI: Tači optužuje Kurtija da ruši sve što su radili dve decenije (FOTO)

Tači je na svom Fejsbuk nalogu napisao da Kurti ovakvim odlukama rizikuje da uništi ono što je stvarano više od dve decenije.

Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači poručio je da, vršilac dužnosti tzv. premijera Aljbin Kurti, poslednjim odlukama koje donosi tzv. kosovska vlada, nastavlja svoje "patriotske prevare i to strateški pogrešnim odlukama".

- Odlukom o navodnom reciprocitetu, nastavio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preduzima korake suprotne zahtevima i očekivanjima Sjedinjenih Američkih Država, ali i EU, rizikujući sve što smo postigli i izgradili tokom više od dve decenije - istakao je Tači.

Tzv kosovski predsednik je naglasio da je Kosovo steklo slobodu i državnost uz podršku Sjedinjenih Američkih Država i evropskih partnera i samo uz tu podršku i partnerstvo ima sigurnu budućnost.

- Svako narušavanje ovih odnosa je pretnja državi i pretnja budućnosti Kosova - zaključio je Tači.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.