PAKLENE GUŽVE NA IZLAZU IZ SRBIJE: Pogledajte trenutno stanje na graničnim prelazima, čeka se ČETIRI SATA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 07:30

PAKLENE GUŽVE NA IZLAZU IZ SRBIJE: Pogledajte trenutno stanje na graničnim prelazima, čeka se ČETIRI SATA (FOTO)

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila na izlasku iz zemlje jutros se zadržavaju četiri sata.

Na graničnim prelazima Batrovci i Preševo putnička vozila na izlasku čekaju po dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlasku iz zemlje čeka se 50 minita, a na ulasku 30 minuta.

Na Gostunu putnička vozila na izlazu se zadržavaju pola sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Promena vremena koja je za danas najavljena donosiće povremeno padavine pa vozači mogu nalilaziti i na mokre deonice koje zahtevaju oprezniju vožnju.

Pad temperature činiće vožnju prijatnijom, ali i dalje računajte na povremeno usporeniju vožnju na deonicama na kojima se izvode radovi i na kojima je izmenjen režim saobraćaja, ali i na većim graničnim prelazima na kojima se dalje beleži veći broj vozila, navodi AMS S.

Na GP Gradina, teretna vozila na izlazu čekaju sat i po.

Trentno stanje na srpskim granicama možete pogledati na OVOM LINKU.

BONUS VIDEO: Anketa - Koliko bi trebalo da košta voda?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Višesatna čekanja na Horgošu, Batrovcima i Preševu

Izvor: Danas, 13.Avg.2022

Na graničnim prelazima putnička vozila jutros čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu četiri sata, a na Preševu i Batrovcima dva sata, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

ČEKA SE I DO 4 SATA! Velike gužve na izlazu iz Srbije, situacija najkritičnija NA OVOM PRELAZU (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Avg.2022

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička vozila je četiri sata.

Nastavak na Blic...

GUŽVE NA GRANICAMA ŠIROM ZEMLJE SE NASTAVLJAJU Na Horgošu otvoreno pet traka za automobile, na izlazu iz zemlje u funkciji čak šest (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Avg.2022

Gužve na graničnim prelazima širom zemlje nastavljaju se i ovog letnjeg vikenda, a ove subote zabeležen je veliki broj vozila na graničnom prelazu sa Mađarskom Horgoš, kako na ulazu, tako i na izlazu iz zemlje, a gužve su i na prelazima sa Hrvatskom Batrovici, kao i Preševo sa Severnom Makedonijom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.