DOBRO SE INFORMIŠITE, PRE NEGO ŠTO KRENETE NA PUT: Velike gužve na granicama, na ovom prelazu se čeka ČETIRI SATA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 07:23

DOBRO SE INFORMIŠITE, PRE NEGO ŠTO KRENETE NA PUT: Velike gužve na granicama, na ovom prelazu se čeka ČETIRI SATA (FOTO)

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazi Horgoš, na izlasku iz zemlje, putnička vozila čekaju četiri sata.

Na Kelebiji, na izlazu putnicka vozila se zadržavaju dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na Preševu na ulazu se čeka na ulaz 40 minuta, a na izlazu jedan sat,a na Gostunu na izazu su zadržavanja 45 minuta, a na Špiljanima pola sata.

Povremeni pljuskovi koji mogu biti praćeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vetrom i danas mogu otežavati vožnju na putevima u zapadnim, centralnim i jugoistočnim krajevima.

Ukoliko naiđete na jači pljusak ili vremensku nepogodu, stanite na prvom parkingu ili nekom drugom bezbednom mestu i sačekajte dok se uslovi za sigurnije putovanje ne pobolšaju, savetuje AMS S.

Trentno stanje na srpskim granicama možete pogledati na OVOM LINKU.

BONUS VIDEO: Anketa - Koliko bi trebalo da košta voda?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.