PADA ODBRANA MARJANOVIĆA! Zoran je slagao?! NIJE BIO SA JANOM U VREME UBISTVA?!

Izvor: Press, 01.Nov.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PADA ODBRANA MARJANOVIĆA! Zoran je slagao?! NIJE BIO SA JANOM U VREME UBISTVA?!

Radosava Marinković, koja je na dan zločina 2. aprila prošle godine u Borči čuvala koze, tvrdi da je videla Janu sa čovekom starijim od 60 godina! To bi mogao da bude svekar Vladimir * Ali pitanje je gde je onda bio Zoran?! On je do sada tvrdio da je u vreme ubistva sve vreme bio sa Janom!
Foto: Informer.rs
Radosava Marinković, koja je 2. aprila prošle godine na nasipu u Borči čuvala koze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izjavila je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu da je, neposredno uoči ubistva Jelene Marjanović, videla starijeg muškarca u šetnji sa devojčicom, kojoj je nekoliko puta doviknuo: Jano, dođi ovamo! Iako Radosava nije mogla sa sigurnošću da opiše tog čoveka, ona je ustvrdila da je on bio starosti između 60 i 70 godina.
Prema ovom svedočenju, dakle, sa malom Janom je u trenutku zločina najverovatnije bio Jelenin svekar Vladimir, koji inače ima 64 godine. Ako je to tačno, postavlja se pitanje gde je onda u tom trenutku bio Zoran Marjanović? On je, podsetimo, do sada u više navrata tvrdio da je u vreme Jeleninog nestanka bio sa ćerkom Janom!?!
Radosava Marinković je juče u tužilaštvu ispričala šta je videla u vreme ubistva Jelene Marjanović.
- Tog dana sam isterala koze napolje oko pola pet ili pet po podne, kao i svaki dan. U prolazu sam primetila starijeg čoveka u šetnji sa devojčicom, kojoj je nekoliko puta viknuo: Jano, ili Dano, dođi ovamo. Mislim da je to bio jedan od tih Marjanovića, ne znam koji i kako se zove... - posvedočila je baba Rada. Na pitanja advokata i tužilaca ona je rekla da je čovek koga je videla sa Janom bio star između 60 i 70 godina!
Iza zatvorenih vrata, kako saznajemo, najveća polemika se vodila oko tačnog vremena kada je baka Radosava srela čoveka sa devojčicom, ali Marinkovićeva to nije mogla da precizira:
- Nisam baš sigurna kada sam ih videla, jer nikad ne nosim sat... Znam da sam čuvala koze do oko 19 sati kao i svakog drugog dana. Tog dana sam primetila da se tu na nasipu okuplja sve više ljudi i da prolaze užurbano automobilima. Nisam obraćala pažnju na to, tek sam sutradan čula da je nestala jedna žena, posle sam saznala da je to Jelena...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.