Ovo se zove transformacija! Neprepoznatljiva Šarliz u novom Pobesnelom Maksu

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se zove transformacija! Neprepoznatljiva Šarliz u novom "Pobesnelom Maksu"

Prošlo je skoro 30 godina od poslednjeg dela ove franšize, Warner Bros je pustio slike iz filma "Mad Max: Beyond Fury", u kom glavnu ulogu tumači Šarliz Teron i Tom Hardi kakve do sada niste videli

Sudeći po fotografijama, Tom je izgleda uspeo da zameni legendarnog Mela Gibsona koji je ostao itekako upamćen upravo zbog uloge Pobesnelog Maksa, ali je Šarliz ta koja je imala najveću fizičku transformaciju.

Glumica je zbog potreba filma ošišala svoju divnu plavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kosu da bi dočarala što bolje lik komandanta. Snimanje pod rediteljskom palicom australijanca Džordža Milera, bilo je vrlo naporno jer je ekipa provela sedam meseci u pustinjama Namibije.

- Nema betona, nema kafića. Bili smo u sred ničega, rekao je Hardi.

I ako se pričalo da su Šarliz i Tom imali jako tešku saradnju, ona je to demantovala i rekla:

- Za mene lično, ovo je bilo najiscrpljujuće snimanje ikada, ali nikada nije bilo ničega između mene i Toma, ne bih želela da snimam ovaj film sa bilo kim drugim osim sa njim, ispričala je za Entertainment Weekly.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nova transformacija Šarliz Teron u nastavku "Pobesnelog Maksa"

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2014, 14:39

Studio Vorner Bros objavio je nove fotografije iz filma "Mad Max: Fury Road".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.