Ovi džinovski psi su najbolje dadilje na svetu / VIDEO

Izvor: B92, 15.Jan.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi džinovski psi su najbolje dadilje na svetu / VIDEO

Njufaundleri su poznati po staloženosti i smirenosti. Vrlo su poslušni, odani i privrženi vlasniku i veliki su ljubitelji dece.

Kada je pas još mlad, može da se dogodi da zbog njihove razigranosti i veličine slučajno sruše decu (ponekad i odrasle), ali to se sve dešava u igri.

Ova dva velika psa obožavaju svoje male vlasnike. Svaki od njih teži više od sedamdeset kilograma, ali ovi divovi su vrlo nežni i pažljivi kada su u pitanju djeca.

Oni svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasnicima pomažu u odgajanju dece poput pravih dadilja, oko uobičajenih stvari kao što su igranje, uspavljivanje, hranjenje i šetnja.

Ipak, ono što najbolje rade jeste voljenje, jer su puni bezuslovne ljubavi. Decu uče pravim vrednostima - kako biti obazriv, kako steći radne navike, kako biti nesebičan i kako drugima pružati ljubav.

Mnogi naučnici potvrdili su da je odrastanje s ljubimcima dobra stvar i mnogi roditelji su saglasni s njima. Deca i životinje su predivna kombinacija!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.