Otvara se novi front? Izrael preti: Platićete visoku cenu

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 22:40

Otvara se novi front? Izrael preti: Platićete visoku cenu

Komandant IDF-a Herci Halevi upozorio je danas da će militantni Hezbolah platiti "veoma skupu cenu" za kontinuirane napade na sever Izraela.

"Hezbolah je odlučio 7. oktobra da se priključuje (borbama). Zbog toga mora da plati vrlo skupu cenu", rekao je Halevi, preneo je Tajms of Izrael.

Halevi je rekao da IDF preuzima "prave korake" da pruži pomoć za oko 80.000 Izraelaca iz libanskih pograničnih zajednica da se vrate svojim domovima.

On je rekao da kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultat akcija IDF-a "Hezbolah više nije tako blizu granici". "Smatram da radimo pravu stvar, stanovnici će se vratiti prvi zbog bezbednosti.

Kako bismo vratili ljude kućama, da imaju sigurnost, kvalitetan život, država će uložiti napor", dodao je on.

Hezbolah je danas popodne saopštio da je ispalio rakete na bazu izraelske 146. Divizije, ali da povređenih nije bilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.