Otkrivene TAJNE Bele kuće: Tramp voli da ima seks sa ženama svojih prijatelja, a namami ih na staru foru

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene TAJNE Bele kuće: Tramp voli da ima seks sa ženama svojih prijatelja, a namami ih na staru foru

Svet zanemeo

Američki predsednik Donald Tramp najviše voli seks sa ženama prijatelja, dok svoju suprugu Melaniju ne pušta u spavaću sobu, tvrdi novinar Majkl Volf u knjizi "Vatra i bes: Unurtar Trampove Bele kuće".

Islamska država se uzdiže na novom svetskom žarištu: Samoubica namamio i ubio što više ljudi

Autor koji je pratio Trampovu administraciju i proveo skoro deset meseci u Beloj kući otkriva da je američki predsednik uradio skalp >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako ne bi bio ćelav, da farba kosu, da se palši da ga ne otruju, pa jede hranu iz "Mekdonaldsa", kao i da muža ćerke Ivanke, Džareda Kušnera, ne voli baš mnogo.

Bela Kuća nije komentarisala navode iz knjige, već su naveli da je u pitanju blatnjava tabloidnapriča puna pogrešnih navoda.

Tramp je toliko paranoičan da jede čizburger iz "Meka" na krevetu u spavaćoj sobi. Pored toga, Tramp se boji da će ga zaraziti nečim, te je zabranio da mu menjaju posteljinu jer će on to sam uraditi.

Predsednik SAD spava u odvojenoj sobi od svoje supruge Melanije, a pre njih to je bio slučaj samo sa parom Kenedi. U knjizi se navodi i da je Melanija plakal kad je postala prva dama.

Kako bi zaveo brojne žene, Tramp korisit razne taktike. Pozvao bi prijatelja na razgovor, a onda bi uključio spikerfon i krišom pozvao njegovu ženu, pa ga provocirao pitanjima "Da li još ima seks, koliko često, da li je imao bolje od svoje supruge?", a potom ih navodi da pričaju o tome.

Navodi se da bi žene postajale toliko ljuibomorne, da bi odmah pristajale da se vide sa Trampom i imaju seks sa njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.