Otkrivanje istinske svrhe

Izvor: Danas, 14.Okt.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivanje istinske svrhe

Knjiga o kojoj se priča već dve godine, otkad je objavljena na engleskom jeziku, roman DŽentlmen u Moskvi Ejmora Toulsa, koji se više od dvadeset godina bavio investicijama pre nego što se potpuno posvetio pisanju, biće predstavljena na predstojećem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Članak Otkrivanje istinske svrhe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manjina i njen savet (2. deo)

Izvor: Danas, 14.Okt.2018

Pažljivom čitaocu Zakona o zaštiti prava nacionalnih manjina neće promaći da manjinske zajednice u Srbiji mogu u priličnoj meri uticati na sopstveni položaj u oblastima kulture, obrazovanja, informisanja na sopstvenom jeziku, kao i upotrebi pisma i jezika. Članak Manjina i njen savet (2. deo)...

Nastavak na Danas...

Zabaknu se, pa prekara

Izvor: Danas, 14.Okt.2018

Zove me pre više od godine dobro raspoložen drug Rade, poreklom iz mog Vražogrnca (Ničićlend). Članak Zabaknu se, pa prekara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.