Oteta Srpkinja u centru Torina: Iza svega se krije bizaran razlog

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteta Srpkinja u centru Torina: Iza svega se krije bizaran razlog

Trojica muškaraca kidnapovala su Srpkinju u centru Torina u sredu prepodne, piše Blic.

Srpkinja je šetala centrom grada sa svojim partnerom, kada se kraj njih zaustavio crni kombi i kojeg su izašli maskirani otmičari i oboje pokušali da uvuku u kombi. Muškarac je uspeo da se otrgne napadačima, dok su našu državljanku uspeli da uvuku u vozilo i pobegli.

Otmičari su pokušali da se sakriju u privatnoj garaži, ali naišli su na čuvara garaže koji im je objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je njihovo vozilo isuviše veliko da bi se tu parkirali i da će parking morati da pronađu na drugom mestu. Dok su razgovarali sa čuvarom, policija ih je opkolila.

Policajci su u kombiju pronašli 35-godišnjakinju, koju su otmičari vezali kanapom, a usta joj zapušili lepljivom trakom, i trojicu Nemaca, vlasnika građevinske kompanije u Nemačkoj (54), i dvojica mladića starosti 24 i 26 godina koji su poznati policiji.

Prepostavlja se da je motiv otmice to što je Srpkinja ranije pozajmila novac na kamatu od nemačkog biznismena, a svoj dug vratila lažnim novcem. Nemac je odlučio da je na ovaj način natera da vrati novac. U pitanju je iznos od 50 hiljada evra.

Portal "Il canavese" preneo je da je zdravstveno stanje Srpkinje dobro, osim što je preživela veliki šok i stres. Kod nje je pronađeno 2.700 evra u kešu.

Muškarac koji je u trenutku otmice bio sa njom najverovatnije nema veze sa ovim slučajem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.