Ostavio četvoro dece: Ovo je novinar koji je poginuo u stravičnom sudaru u Crnoj Gori (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavio četvoro dece: Ovo je novinar koji je poginuo u stravičnom sudaru u Crnoj Gori (FOTO)

U udesu pogionuo i kolega snimatelj iz iste medijske kuće

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mestu Dromira na putu Podgorica - Kolašin poginuli su novinar i snimatelj Radio televizije Crne Gore Božidar Brajković i Igor Sekulić. U udesu su povređene još dve osobe, među kojima i novinar Mladen Đuretić, koje su van životne opasnosti.

Božidar Božo Brajković (58) dugogodišnji, radnik Televizije Crne Gore, stradao je vraćajući se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa radnog zadatka. Igor Sekulić (45) i on su, kako navode sa RTCG, bili omiljene kolege, pouzdani profesionalci, uvek do kraja posvećeni obavezama.

Iza Brajkovića su ostali bogat novinarski opus i četvoro dece.

U udesu su učestvovali kamion i putničko vozilo "reno megan".

Saobraćaj na putu prema Kolašinu je u prekidu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinar i snimatelj RTCG poginuli na povratku sa zadatka

Izvor: VOA, 18.Jul.2017

Novinar i snimatelj Televizije Crne Gore Božidar Brajković i Igor Sekulić poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći u mjestu Dromira na putu Podgorica – Kolašin, javila je TVCG. Brajković i Sekulić, koji su bili dugogodišnji radnici crnogorske državne televizije, vraćali su se sa zadatka...

Nastavak na VOA...

U udesu na putu Podgorica-Kolašin poginuli novinar i snimatelj RTCG

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2017

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 17.00 časova dogodila na putu Podgorica-Kolašin u mestu Dromira, poginuli su novinar Radio-televizije Crne Gore (RTCG) B.B (58) i snimatelj te medijske kuće I.S. (45)...Novinari RTCG vraćali su se sa zadatka automobilom "reno megan" podgoričkih registarskih tablica...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.