Osmoro mrtvih u udesu autobusa s decom i kamiona

Izvor: B92, 04.Dec.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro mrtvih u udesu autobusa s decom i kamiona

U saobraćajnoj nesreći na istoku Sibira poginulo je najmanje osam osoba, uključujući pet članova dečjeg akrobatskog tima, saopštili su ruski zvaničnici.

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Hanti-Mansijsku je saopštilo da se sudar dogodio na autoputu koji povezuje dva grada u Sibiru u kojima se proizvodi nafta.

Zvaničnici su naveli da je prema prvim izveštajima sa terena vozač autobusa koji je prevozio akrobatski tim izgubio kontrolu nad vozilom i udario u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kamion.

Kancelarija guvernera je saopštila da su se deca autobusom vraćala u rodni grad sa takmičenja u glavnom gradu regiona.

Za sada nije poznato da li su vremenski uslovi doveli do nesreće, pošto su temperature u toj oblasti oko minus 17 stepeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.