Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmorka iz Banjaluke, Prnjavora i Gradiške prijavljena za lažno svjedočenje

BANJALUKA - Protiv osam muškaraca iz Banjaluke, Prnjavora i Gradiške podnesen je izvještaj banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, zbog sumnje da su lažno svjedočili u predmetu "Petrićevac", a tokom kojeg je suđeno optuženima za prodaju droge.

Oni su, stoga, osumnjičeni za davanje lažnog iskaza.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su u pitanju Dalibor Vukelić (19), Branko Ritan (31), Miroslav Miljuš (28), Stefan Zeljković (22), Slavko Marić (33), i Ognjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Vuković (22) iz Banjaluke, Slobodan Oljača (29) iz Prnjavora i Milan Ćirić (29) iz Gradiške.

"Osumnjičeni su u krivičnom postupku pred sudskim vijećem nadležnog suda promjenili svoje iskaze, a koje su u prethodno u toku istrage izjavili policijskim službenicima, odnosno iznijeli lažne činjenice bitne za postupak", saopštila je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Osmorki prijavljenoj za lažno svjedočenje prijeti do pet godina robije

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2018, 07:17

BANJALUKA - Osmorici mladića iz Banjaluke, Prnjavora i Gradiške, koji su svjedočili u predmetu "Petrićevac", a tokom kojeg je suđeno optuženima za prodaju droge, prijeti i do pet godina zatvora, jer ih policija tereti za davanje lažnog iskaza..."Nezavisne" nezvanično saznaju da su u pitanju Dalibor...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.