Osetno pojačan saobračaj na frekvetnim putevima i naplatnim rampama

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osetno pojačan saobračaj na frekvetnim putevima i naplatnim rampama

Na putevima u Srbiji je u nedelju popodne osetno pojačan saobraćaj, na frekventnim putnim pravcima, kao i na naplatnim rampama i graničnim prelazima.

AMS je saopštio da će se sutra i prekosutra izvoditi radovi na krpljenju udarnih rupa u vremenskom periodu od 7:00 do 17:00 časova, na državnom putu II A reda broj 258, deonica Predejane (veza sa državnim putem I A reda broj 1) - Vladičin Han (Gramađe), sutra u tunelu Kržince, a 31.5. u tunelu Manajle.

Saobraćaj u zoni radova odvijaće se naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.